FB PIXEL
contact

Софтуерни доработки според индивидуалните ви бизнес потребности

Οdоо ERP предоставя възможност за добавяне на допълнителни софтуерни доработки към системата.

Те могат да бъдат направени по всяко време, а типът им зависи от специфичните нужди на конкретната компания.

better service

ИНТЕГРАЦИЯ С ВЪНШНИ ПРИЛОЖЕНИЯ И СИСТЕМИ

Οdоо ERP може да бъде интегрирана с други софтуерни системи, които се използват в организацията ви, за да се максимализира работната ви ефективност.

better service

ДОПЪЛНИТЕЛНИ МОДУЛИ

Модули, които не са включени в стандартната версия на Οdоо ERP, могат да бъдат разработени специално за конкретната фирма. Те зависят от нейната дейност и специфични потребности.

better service

ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ НА ИНТЕРФЕЙСА

Интерфейсът на Οdоо ERP позволява персонализиране според предпочитанията и нуждите на служителите на фирмата. Предлагаме ви максимално гъвкаво решение, което ще отговори в най-пълна степен на вашите търсения.

better service

ДОПЪЛНИТЕЛНА ФУНКЦИОНАЛНОСТ ЗА АНАЛИЗИ И ОТЧЕТИ

Различните компании може да се нуждаят от различни функции за генериране на отчети. Ако всички или част от тях липсват в стандартната версия на системата, нашият експертен екип е насреща, за да удовлетвори в пълнота тази нужда.

better service

ДОПЪЛНИТЕЛНИ МОДУЛИ ЗА АВТОМАТИЗАЦИЯ НА ПРОЦЕСИТЕ

С извършването на настройки и допълнителни софтуерни разработки Οdоо ERP може да ви предложи точните решения за автоматизация на един и/или на няколко от бизнес процесите, извършвани във вашата компания.

better service

НУЖДАЕТЕ СЕ ОТ ДОПЪЛНИТЕЛНИ СОФТУЕРНИ ДОРАБОТКИ ЗА БИЗНЕСА СИ?

Свържете се с експертите ни и те ще проучат конкретните нужди на вашата организация и ще предложат подходящи софтуерни доработки специално за вашия тип бизнес.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС