FB PIXEL
contact
group 829

За Одо Про – компанията, предлагаща решенията, от които имаш нужда

Ние сме Одо Про и сме тук с една цел – да ви помогнем да управлявате по-добре своя бизнес, предоставяйки ви достъп до точните технологични решения. Ако нямате собствени ресурси да настроите сложна ΕRΡ система, ние ви предлагаме да внедрим системата Οdоо ERP.

Независимо за управлението на какъв тип предприятие става дума – малко, средно или голямо, ние ще направим системата максимално удобна за вашия бизнес. Ще съобразим набора от функции, модули, софтуерни доработки и други параметри с индивидуалните ви нужди.

Вярваме, че малкият и среден бизнес заслужава същите възможности, които имат големите корпорации.

Нашият екип

Ние сме екип от експерти във всички направления, свързани с разработването и интегрирането на ERP системи. Разполагаме с опитни програмисти, ръководители на проекти и отдел по поддръжка.

Специалистите на Одо Про са насреща, за да ви окажат съдействие на всеки етап от персонализирането и внедряването на ERP системата в вашия бизнес. Доверете ни се, ако търсите надежден екип от професионалисти.

about us and our team

Нашият екип

about us and our team

Ние сме компания, основана от хора, които са били на вашето място и отлично знаят, че възможността за персонализиране на софтуерните решения, така че да отговарят на специфичните бизнес нужди, е ключова.

Тази задача невинаги е лесно изпълнима, но с наша помощ е напълно възможна, тъй като имаме и опита, и знанията да я постигнем! Помагаме на нашите клиенти да разработят персонализирани решения за своя бизнес и се гордеем с постигнатите резултати. Ще го направим и за ВАС, и за бизнеса ви!

warehouse module advantages

Владимир Докузанов

CEO

warehouse module advantages

Явор Колев

ERP АРХИТЕКТ

Богат опит в изграждането и имплементирането на ERP системи в различни индустрии и над осем години опит с Odoo ERP.

warehouse module advantages

Деян Любенов

РЪКОВОДИТЕЛ ЕКИП ПРОГРАМИСТИ

Богат опит в програмирането на ERP системи и над 17 години опит в създаването на софтуер.

Οdоо – ERP софтуерът, който се използва в целия свят

Системата Odoo ERP е добре позната в целия свят. По последни данни, над 7 милиона фирми от различни индустрии по света използват услугите ѝ. Odoo ERP e 100% локализирана, което означава, че функционалностите ѝ са достъпни на български език и са оптимизирани спрямо българското законодателство.

Това е мощна платформа за управление на бизнеса, която дава възможност на компаниите да растат чрез рационализиране на дейностите и повишаване на ефективността.

С Odoo ERP можете да сте сигурни, че компанията ви ще постигне следните резултати:

better service

ПО-ДОБРО ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИТЕ

чрез достъп до обективна информация, основана на реални и актуални данни;

better service

ПО-КРАТКО ВРЕМЕ ЗА ОТГОВОР НА ЗАПИТВАНИЯ,

обработка на поръчки, управление на наличности и други подобни дейности;

better service

ВИДИМОСТ ВЪВ ВСИЧКИ АСПЕКТИ НА БИЗНЕСА ТИ –

финанси, счетоводство, продажби, покупки, управление на складовите наличности.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС