FB PIXEL
contact

Модул за Продажби в Odoo ERP

Οdоо ERP е софтуер за ефективно управление и оптимизиране на процесите, свързани с продажбите, осъществявани от вашия бизнес.

Програмният продукт ще отговори в най-пълна степен на вашите желания. Той разполага с интерфейс, който прави работата бърза и лесна, както и с богат набор от функции, разработени с цел рационализиране на процесите по управление на продажбите.

Търсите оптимално решение за управлението на продажбите си? Οdоо ERP може да ви предложи точно това – от пускането на стоки за продажба, през изпълнението на поръчки и фактурирането, до евентуалното им връщане в склада.

Фактуриране при продажби

Системата разполага с усъвършенствани функции за фактуриране на стоки, включително:

group 391

ВЪЗМОЖНОСТ ЗА СЪЗДАВАНЕ И ИЗПРАЩАНЕ НА ФАКТУРИ

group 391

ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ПЛАЩАНИЯТА

group 391

УПРАВЛЕНИЕ НА ЦЕНИТЕ

group 391

ПРИЛАГАНЕ НА РАЗЛИЧНИ ОТСТЪПКИ
И НАЧИСЛЯВАНЕ НА ДАНЪЧНИ СТАВКИ

ERP софтуер с възможност за интеграции

Продажбените услуги на Οdоо ERP се интегрират безпроблемно с вече използваните от вас системи.

Предлагаме ви решение, с което можете да съхранявате и управлявате всички свои данни чрез единна централизирана система.

Не е необходимо да жонглирате с различни инструменти и платформи, тъй като функцията ПРОДАЖБИ на Οdоо ERP ви предоставя всичко необходимо, за да управлявате процесите от началото до края.

Οdоо ERP ви позволява да настроите повтарящо се фактуриране за текущи услуги, като задавате срокове за фактуриране, изготвяте проформа фактури, коригирате цените при нужда и следите за потвърждаване на плащанията.

about us and our team
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС