FB PIXEL
contact

Модул Продажби

ПРОДАЖБИ

group 2789

Управлявайте вашите поръчки за продажба, обслужване на клиенти и магазин за електронна търговия на една платформа. Създавайте незабавно изчистени, професионални и интерактивни оферти с

ВИЖ ОЩЕ

ПРОДАЖБИ

X

Управлявайте вашите поръчки за продажба, обслужване на клиенти и магазин за електронна търговия на една платформа. Създавайте незабавно изчистени, професионални и интерактивни оферти с мощния инструмент за изграждане на оферти на Odoo. Автоматично прилагайте правилните цени и данъци към всеки клиент. Пропуснете отнемащите време задачи, за да се съсредоточите върху най-важното: Продажбите!

ВЗАИМООТНОШЕНИЯ С КЛИЕНТИ

group 2789

Odoo CRM е наистина ориентиран към клиента инструмент за вашите нужди. Проследявайте потенциални клиенти, извличайте точни прогнози и се фокусирайте върху оползотворяването на

ВИЖ ОЩЕ

ВЗАИМООТНОШЕНИЯ С КЛИЕНТИ

X

Odoo CRM е наистина ориентиран към клиента инструмент за вашите нужди. Проследявайте потенциални клиенти, извличайте точни прогнози и се фокусирайте върху оползотворяването на възможности. Изчислете възвръщаемостта на инвестициите си – следвайте възможностите си чрез Odoo CRM и анализирайте очаквания процент на реализация приходи и генерираните приходи от всяка ваша кампания.

ПОС-ТЕРМИНАЛИ

group 2789

Odoo ПОС е интуитивен, надежден както онлайн, така и офлайн и предлага широка гама от опции, за да отговори на всички ваши бизнес нужди. Настройте го за минути, започнете да продавате за секунди и

ВИЖ ОЩЕ

ПОС-ТЕРМИНАЛИ

X

Odoo ПОС е интуитивен, надежден както онлайн, така и офлайн и предлага широка гама от опции, за да отговори на всички ваши бизнес нужди. Настройте го за минути, започнете да продавате за секунди и оставете персонала и клиентите си доволни!

АБОНАМЕНТИ

group 2789

Концентрирайте се върху услугите и взаимоотношенията, докато автоматизираните функции на Odoo обработват вашите повтарящи се продажби и абонаменти. Бързо предоставяне на ясни

ВИЖ ОЩЕ

АБОНАМЕНТИ

X

Концентрирайте се върху услугите и взаимоотношенията, докато автоматизираните функции на Odoo обработват вашите повтарящи се продажби и абонаменти. Бързо предоставяне на ясни договори и без-упречни, автоматизирани фактури; грижа за данъците и плащанията – всичко става автоматично според указаните от вас настройки.

ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ

group 2789

Приложението за Отдаване под наем на Odoo е най-лесният начин да наблюдавате всяка стъпка от процеса на наемане. Управлявайте продуктите, насрочвайте вземания и подписвайте документи от една платформа.

ВИЖ ОЩЕ

ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ

X

Приложението за Отдаване под наем на Odoo е най-лесният начин да наблюдавате всяка стъпка от процеса на наемане. Управлявайте продуктите, насрочвайте вземания и подписвайте документи от една платформа. Онлайн резервациите и резервациите никога не са били по-лесни благодарение на интеграциите с приложението за еТърговия. Клиентите могат да пазаруват наличните продукти, да резервират на избраните от тях дати и да платят направо от уебсайта. Качвайте договори за наем, застрахователни формуляри, договори и други, изисквайте цифров подпис на клиента, преди продуктите да напуснат склада. С един клик разберете точно кой взима и кой оставя стока. Бъдете в крак с деня си, проследявайки състоянието на наемите и фактурите от едно табло за управление..

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС