FB PIXEL
contact

Модул Физически магазини – Odoo ERP

Odoo ΕRΡ разполага с добре разработен модул за физически търговски обекти.

Ако управлявате мрежа от физически магазини, системата Οdоо ΕRΡ е вашият най-добър помощник, който ще следи как работи всеки един от обектите ви в реално време.

Независимо дали сте собственик на малък бизнес, или на голяма компания, ние ще индивидуализираме ΕRΡ услугите на Odoo ΕRΡ за нуждите на вашите физически магазини.

Характеристики и предимства на системата Οdоо ERP за физически магазини

Ето някои ключови характеристики и предимства на систематаOdoo ΕRΡ за физически магазини:

better service

МОНИТОРИНГ В РЕАЛНО ВРЕМЕ

Постоянно следите продажбите и наличностите в мрежата си от физически магазини. По този начин можете да идентифицирате потенциални проблеми и да вземате точните решения навреме.

better service

ОТДАЛЕЧЕНО УПРАВЛЕНИЕ

Odoo ERP ви позволява да управлявате виртуално част от дейностите, свързани с физическите ви обекти. Получавате достъп до необходимите данни и предприемате необходимите действия навсякъде и по всяко време. Управлявате запасите си и координирате веригата си за доставки ефективно.

better service

ПЪЛЕН КОНТРОЛ ВЪРХУ ЧОВЕШКИТЕ РЕСУРСИ

Odoo ERP ви предоставя цялостна информация за дейността на физическите ви магазини, включително и за управлението на човешките ресурси. Използвате достъпа до актуални данни в реално време, анализирате процесите и вземате информирани решения.

better service

ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ГРЕШКИ

Благодарение на предлаганите ΕRΡ услуги получавате навременна информация за всякакви грешки или нередности във физическите ви обекти. Това може да се отнася до несъответствия в нивата на наличностите, данните за продажбите и други показатели. По този начин можете да предприемете незабавни коригиращи действия. 

better service

ПОВИШЕНА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ

С Odoo ERP можете да оптимизирате операциите, да намалите ръчната работа и да повишите ефективността си. Това води до повишаване на производителността и намаляване на разходите.

better service

ΟDОО ΡΟS

Изключително гъвкаво решение за управление на ПОС терминали. Може да се използва с всякакъв хардуер както онлайн, така и офлайн.

Развивайте конкурентен бизнес с модула за физически магазини на Odoo ΕRΡ

В днешната динамична бизнес среда наличието на ефективна система за управление на физическите обекти е от решаващо значение, за да остане бизнесът ви конкурентоспособен. Довери ни се, за да ви помогнем да управлявате физическите си магазини по иновативен и резултатен начин.

Изберете Odoo ΕRΡ и почувствайте разликата!

about us and our team
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС