FB PIXEL
contact

Модул Финанси

СЧЕТОВОДСТВО

group 2789

Odoo ERP е съвременен счетоводен продукт. Благодарение на него ще усетите работата по съвсем различен начин, без бавни интерфейси, препълнени пощенски кутии или безкрайна върволица от данни.

ВИЖ ОЩЕ

СЧЕТОВОДСТВО

X

Odoo ERP е съвременен счетоводен продукт. Благодарение на него ще усетите работата по съвсем различен начин, без бавни интерфейси, препълнени пощенски кутии или безкрайна върволица от данни. Скоростта има значение. Всички операции се обработват за по-малко от 90 милисекунди, по-бързо от мигване. Това помага на счетоводителите да свършат много повече работа за много по-малко време. Разберете какво означава да не въвеждате данни. Усъвършенстваното разчитане на документи, задвижвано от изкуствен интелект, достига 98% разпознаване. Трябва само да потвърдите даните, нищо повече!

ФАКТУРИРАНЕ

group 2789

Фактурирането е улесненият процес на издаване на документи, за който сте мечтали! Създавайте професионални фактури, персонализи-райте според предпочитанията си и получавайте навреме плащанията.

ВИЖ ОЩЕ

ФАКТУРИРАНЕ

X

Фактурирането е улесненият процес на издаване на документи, за който сте мечтали! Създавайте професионални фактури, персонализи-райте според предпочитанията си и получавайте навреме плащанията. Множество опции за фактуриране: авансово плащане, проформа, на база доставени или поръчани количества, въз основа на време и материали и на база на етапи на проекта. Фактурите се създават автоматично в базата данни, когато се потвърдят онлайн плащания.

РАЗХОДИ

group 2789

Odoo Разходи поддържа всичко организирано, за да можете да се сбогувате с купчината разписки. Изпращайте сметките за разходи директно от телефона си. Приложението поддържа четири начина

ВИЖ ОЩЕ

РАЗХОДИ

X

Odoo Разходи поддържа всичко организирано, за да можете да се сбогувате с купчината разписки. Изпращайте сметките за разходи директно от телефона си. Приложението поддържа четири начина за създаване на записи – имейл, сканиране, плъзгане и пускане или ръчно. Създайте разходи, като изпратите имейл с помощта на кодове за разходи, сканирайте разписка, като пуснете разписка в таблото за управление или въведете ръчно разход – от вашия телефон/компютър. Впрегнете силата и на оптичното разчитане на символи. Сложете край на губенето на време за въвеждане на подробности за всяка разписка. Odoo сканира всеки документ и създава разходен запис с общата цена и дата, така че не е нужно да го правите и вие.

ДОКУМЕНТИ

group 2789

Odoo Документи позволява да управлявате файловете си онлайн от едно единствено място: без повече сканиране на договори, ръчно водене на сметки или дълги процеси на одобрение.

ВИЖ ОЩЕ

ДОКУМЕНТИ

X

Odoo Документи позволява да управлявате файловете си онлайн от едно единствено място: без повече сканиране на договори, ръчно водене на сметки или дълги процеси на одобрение.

ПОДПИС

group 2789

Подписването в Odoo позволява одобряване, подписване и изпращане на документи онлайн. Опростете вашите процеси във всички аспекти на вашия бизнес. Плъзнете и пуснете редактируеми и

ВИЖ ОЩЕ

ПОДПИС

X

Подписването в Odoo позволява одобряване, подписване и изпращане на документи онлайн. Опростете вашите процеси във всички аспекти на вашия бизнес. Плъзнете и пуснете редактируеми и задължителни полета. Автоматизирайте повтарящото се попълване, като използвате предварително попълнени шаблони. Напишете документа си само веднъж и бъдете по-продуктивни. Проследяване на състоянието на документа. Бързо изпращайте заявки за подпис и напомняния до получателите и следете напредъка на вашите договори.

ЕЛЕКТРОННИ ТАБЛИЦИ (BI)

group 2789

Експортирайте важна финансова информация и създайте печеливш бизнес план с помощта на BI в Odoo. Данните се извлича автоматично от базата и се конвертират в диаграми и електронни таблици.

ВИЖ ОЩЕ

ЕЛЕКТРОННИ ТАБЛИЦИ (BI)

X

Експортирайте важна финансова информация и създайте печеливш бизнес план с помощта на BI в Odoo. Данните се извлича автоматично от базата и се конвертират в диаграми и електронни таблици. Динамични отчети – създавайте и преглеждайте персонализирани отчети като използвате удобен за потребителя обобщен изглед с актуализации на данни в реално време. Едно табло за достъп до цялата информация. Данните се сортират в персонализирани категории и се превръщат във визуални отчети съдействащи за информирано решение.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС