FB PIXEL
contact

Процес

МЕТОДОЛОГИЯ ЗА ВНЕДРЯВАНЕ
ИНСТАЛИРАНЕ
ИНТЕГРАЦИЯ
СОФТУЕРНИ ДОРАБОТКИ
business people planning strategy 2022 01 31 17 26 00 utc

1

УСТАНОВЯВАНЕ НА ОЧАКВАНИЯ,
ЦЕЛИ И ОБХВАТ

2

АНАЛИЗ НА ТЕКУЩО СЪСТОЯНИЕ

3

ПРЕДЛОЖЕНИЕ НА БЪДЕЩО
СЪСТОЯНИЕ И ПРОТОТИПИРАНЕ

4

ROI ANALYSIS (10%)

  • Анализ на възвръщаемостта на инвестицията
  • Разделяне на фази
  • Бюджет

5

KICK-OFF (5%)

  • Запознаване на потребителисте с
    методологията по внедряване
  • Базово обучение

6

ИМПЛЕМЕНТАЦИЯ (80%)

  • Анализ
  • Разработка
  • Валидация
  • Обучение

7

GO-LIVE (5%)

  • Обучение на крайни потребители
  • Корекция на бъгове и грешки
business people planning strategy 2022 01 31 17 26 00 utc

Предварителна подготовка на компанията ви

Преди да започнем инсталирането на Οdоо ERP, ние ще се уверим, че компанията ви е готова за този процес. За целта извършваме:

Предварително проучване на бизнес процесите, които системата ще обслужва;

Подготовка на необходимата системна инфраструктура;

Обучение на персонала, който ще работи с ΕRΡ системата.

В зависимост от спецификата на бизнес процесите е възможно да се наложи промяна и оптимизация на една или на няколко от функциите (и/или модулите) на Οdоо ERP.

Интеграция и инсталиране

След инсталиране на софтуера на Οdоо ERP е ред на интегрирането на системата спрямо конкретните нужди на вашия бизнес. Процедурата включва настройване на базите данни, въвеждане на фирмена информация, различни видове конфигурации и др.

Οdоо ERP може да се интегрира успешно и с други системи, приложения и софтуери, използвани от бизнеса, в едно или повече направления. Най-често това са е-банкови модули, интеграции с платежни инструменти, ПОС терминал устройства и т.н.

installation and integration

Разработка на допълнителни функции

Специфичните софтуерни доработки, които могат да бъдат направени при въвеждане на Οdоо ERP, зависят от нуждите на конкретната компания и се определят в подготвителния етап на проекта. Такива могат да бъдат:

better service

ДОПЪЛНИТЕЛНИ МОДУЛИ

Модули, които не са включени в стандартната версия на Οdоо ERP, но могат да бъдат разработени в съответствие с конкретните нужди на бизнеса – зависят от дейността на фирмата и специфичните ѝ потребности.

better service

ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ НА ИНТЕРФЕЙСА

Интерфейсът на Οdоо ERP позволява персонализиране, което зависи от предпочитанията и нуждите на бизнеса, както и от изискванията за работа със системата от страна на служителите.

better service

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ОТЧЕТИ

Всяка компания има нужда от специфични отчети, които не са включени в стандартната версия на Οdоо ERP, но могат да бъдат разработени допълнително от нашите програмисти.

better service

АВТОМАТИЗАЦИЯ НА ПРОЦЕСИТЕ

Οdоо ERP може да бъде настроена, за да автоматизира определени бизнес процеси, например автоматично създаване на поръчки, известяване при определени състояния (като ниски наличности в склада) и други в полза на бизнеса ви.

our team 2

Тестване на системата

След като сме инсталирали, интегрирали и разработили функциите на системата спрямо нуждите на вашия бизнес, преминаваме към тяхното тестване. По този начин гарантираме, че Odoo ERP заедно с всичките си функции и модули работи правилно.

Поддържане на системата

След като системата е инсталирана, а персоналът, който ще работи с нея – обучен, софтуерът на Οdоо ERP трябва да бъде поддържан. Ние предлагаме експертна поддръжка на системата, с което гарантираме нейната редовна актуализация и оптимална работна ефективност.

Интеграции според нуждите на бизнеса

След инсталиране на софтуера на Οdоо ERP е необходимо да се премине към интеграцията на системата според нуждите на бизнеса ви.

Процесът се отнася до:

Извършване на
настройки на базата данни;

Въвеждане на
информация за компанията;

Конфигуриране на функционалностите, които ще бъдат използвани.

Οdоо ERP предоставя възможност за интегриране с други софтуери и системи, използвани от бизнеса, като целта е да се осигури максимална ефективност в управлението на бизнес процесите.

Интеграции с електронно банкиране

За да следиш движението на паричните потоци в реално време, както и да извършваш плащания по фактури, поръчки и др.

С тази функционалност финансите ви са винаги под контрол, а рискът от допускане на грешки при въвеждане на данни за плащане, изпускане на крайни срокове и др. – сведен до минимум.

adobestock 133450088
adobestock 133450088

Интеграции с ПОС терминали

Οdоо ERP се интегрира бързо и лесно с ПОС терминал устройствата, инсталирани в търговските ви обекти.

По този начин между плащанията, извършвани на ПОС, и вашата ERP система има пълна синхронизация в реално време. Фактор, който улеснява и процесите по осчетоводяване.

Интеграции с други външни платформи и онлайн магазини

Οdоо ERP ви предлага и отличното решение, за да следите продажбите си отблизо.

И още – софтуерът може да се интегрира с много и различни външни платформи в зависимост от специфичните нужди на вашия бизнес.

adobestock 133450088

Софтуерни доработки според индивидуалните ви бизнес потребности

Οdоо ERP предоставя възможност за добавяне на допълнителни софтуерни доработки към системата.
Те могат да бъдат направени по всяко време, а типът им зависи от специфичните нужди на конкретната компания.

better service

ИНТЕГРАЦИЯ С ВЪНШНИ ПРИЛОЖЕНИЯ И СИСТЕМИ

Οdоо ERP може да бъде интегрирана с други софтуерни системи, които се използват в организацията ви, за да се максимализира работната ви ефективност.

better service

ДОПЪЛНИТЕЛНИ МОДУЛИ

Модули, които не са включени в стандартната версия на Οdоо ERP, могат да бъдат разработени специално за конкретната фирма. Те зависят от нейната дейност и специфични потребности.

better service

ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ НА ИНТЕРФЕЙСА

Интерфейсът на Οdоо ERP позволява персонализиране според предпочитанията и нуждите на служителите на фирмата. Предлагаме ви максимално гъвкаво решение, което ще отговори в най-пълна степен на вашите търсения.

better service

ДОПЪЛНИТЕЛНА ФУНКЦИОНАЛНОСТ ЗА АНАЛИЗИ И ОТЧЕТИ

Различните компании може да се нуждаят от различни функции за генериране на отчети. Ако всички или част от тях липсват в стандартната версия на системата, нашият експертен екип е насреща, за да удовлетвори в пълнота тази нужда.

better service

ДОПЪЛНИТЕЛНИ МОДУЛИ ЗА АВТОМАТИЗАЦИЯ НА ПРОЦЕСИТЕ

С извършването на настройки и допълнителни софтуерни разработки Οdоо ERP може да ви предложи точните решения за автоматизация на един и/или на няколко от бизнес процесите, извършвани във вашата компания.

better service

НУЖДАЕТЕ СЕ ОТ ДОПЪЛНИТЕЛНИ СОФТУЕРНИ ДОРАБОТКИ ЗА БИЗНЕСА СИ?

Свържете се с експертите ни и те ще проучат конкретните нужди на вашата организация и ще предложат подходящи софтуерни доработки специално за вашия тип бизнес.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС